اين تركيب از ال ای دی ها باعث می شود كه اين پرژکتور ها برای بیشتر گیاهان مفيد و مورد استفاده قرار گيرد.
گیاهان برای حداکثر رشد خود به میزان مشخصی از نور احتیاج دارند, اما گیاهان تنها می توانند از محدوده طیف مرئی بین ۳۸۰ تا ۷۵۰ نانومتر برای انجام فعالیت فتوسنتزی خود استفاده کنند به این محدوده اصطلاحاً تابش فعال فتوسنتزی PAR (Photosynthetically Active Radiation) گفته می شود واحد آن میکرومول/مترمربع است؛ اما در این میان، رنگ های آبی (۴۵۰ -۴۹۵ نانومتر) و قرمز (۶۰۰ -۷۵۰ نانومتر) بر روی عمل فتوسنتز تاثیر بسیار مهم و زیادی دارند و میزان نور آبی و قرمزی که از منبع نوری ایجاد می شود, رشد گیاه را به صورت متفاوتی تحت تأثیر قرار می دهند. لازم به ذکر است طول موج هایی کمتر از ۴۰۰ نانومتر به دلیل انرژی بالایی که دارند اثرات مخربی بر روی بیشتر سلول های جانوری و گیاهی دارند و همچنین امواجی با طول موج بیشتر از ۷۰۰ نانومتر تقریباً نقشی در فتوسنتز ندارند.
مدت زمان استفاده از لامپ رشد گیاه در طول شبانه روز و فاصله لامپ تاسطح گياه عواملی هستند كه به وسيله آن ها می توان شدت تابش نور به گياه را كنترل كرد ولی به صورت كلی بهتر است كه نور با يك زمان منظم روز و شب ۱۰ الی ۱۲ ساعت روشن و برعکس به گیاه تابیده شود.
در پرژکتور رشد گیاه از ال ای دی فول اسپکتروم استفاده می شود رنگ نور ال ای دی ها بنفش بوده و به علت داشتن طیف کامل طول موجها از ال ای دی های ترکیبی آبی و قرمز با کیفیتر و گرانتر هستند.